I disse dage toner jeg frem på skærmen hos hundredevis af hjemmearbejdende ansatte, i både private og offentlige virksomheder, for at tale om “Trivsel og Motivation på Hjemmearbejdspladsen”.

Med afsæt i bl.a. min faglige viden om menneskers psykologiske reaktioner på forandringer og mit kendskab til motivation og arbejdsglæde, holder jeg både halv og heldages webinarer og 1,5 og 2 timers online oplæg om “Trivsel og Motivation på Hjemmearbejdpladsen”.

Jeg synes det er mega underligt at se mig selv på skærmen 🎥 🙈 💻, og jeg har lidt på fornemmelsen, at jeg aldrig helt bliver komfortabel med “det virtuelle klasseværelse” 😝. Men så trøster jeg mig med, at jeg er helt på bølgelængde med mange af mine tilhørere; for vi er nemlig mange, der stadig stadig prøver at finde formen og bevare energien i distance-(sam-)arbejdet, og som moser med at acceptere de nye vilkår, som præger arbejdslivet i denne tid.

Jeg får heldigvis en masse positiv feedback og opmuntring, så noget må jeg jo gøre rigtigt! 😊 🎥 ✅

I kan også få jeres eget virtuelle live webinar om de psykologiske sider af hjemmearbejdet, tilpasset jeres arbejdsplads. Ring eller skriv til mig, hvis det har interesse.

-Vi “ses”!

 📲 202830501

💻 marika@orgpsyk.dk