Workshops & oplæg

Bring inspirationen indenfor på arbejdspladsen med en hel- eller halvdages workshop eller et spændende oplæg om eksempelvis stress, konflikthåndtering, forandringer på arbejdspladsen, teamsamarbejde, kommunikation eller lederskab. Jeg kommer ud i hele landet. Ring mig gerne op for en snak om deres behov, og hvordan jeg kan hjælpe.

Workshops og oplæg

Jeg besøger hvert år mange arbejdspladser med oplæg og workshops omkring de bløde dele af arbejdslivet, og har for nylig deltaget som Key Note Speaker på Facilitatortræf 2019.

Jeg byder ind med den psykologiske vinkel på emner som Konflikthåndtering. Kommunikation og forandringer, Tværfagligt samarbejde og teamdynamikker.

Jeg hjælper jer på vej i alle de dele af arbejdslivet, hvor psykologien er på spil, og skræddersyr gerne en halv eller en her dag for jer på din arbejdsplads for at hjælpe jer med det, I er optaget af lige her og nu.

Et gå-hjem møde eller par timers oplæg på en personaledag kan give masser af stof til eftertanke blandt kolleger, og jeg bruger masser af praktiske øvelser som kan skabe fremdrift i fastgroede vaner, konflikter eller tænkemåder, som I måske har bakset med i lang tid.

Kontakt mig og fortæl, hvad der rør sig hos jer, så finder vi en form, der skaber den nødvendige udvikling, I søger. 

Anbefaling

“Jeg påskønner: Marika Tingleff’s dygtige måde at undervise på, og ekstremt gode evne til at inkludere alle i gruppen, og få alle til at vokse på det personlige plan i løbet af de i alt tre dage, kurset varede.” – Kursusdeltager

Kontakt psykolog Marika Tingleff