+45 20 83 05 01 marika@orgpsyk.dk

Workshops & oplæg

Bring inspirationen indenfor på arbejdspladsen med en hel- eller halvdages workshop eller et spændende oplæg om eksempelvis Stress, forandringer på arbejdspladsen, teamsamarbejde, kommunikation eller lederskab. Jeg kommer ud i hele landet.

Workshops og oplæg

Jeg samarbejder direkte med danske og internationale organisationer af alle størrelser. Jeg skaber individuelle løsninger for mine kunder.

Mit fokus er på udvikling og udbytte for kunden

Jeg inspirerer og arbejder med levende processer både indoor og outdoor. Jeg flytter og udvikler mennesker og skaber læring og udvikling.

Min direkte og inspirerende tilgang har givet mig muligheden for at arbejde i utallige brancher, hvor jeg har understøttet ledelsessystemer og ledere på alle niveauer i at udvikle deres ledelseskompetencer. På den måde er organisationernes ydeevne og sammenhængskraft blevet styrket.

Se billeder fra et udpluk af mine opgaver her på siden.

SÅDAN ARBEJDER JEG:

Jeg udarbejder, i samarbejde med mine kunder, kompetenceudvikling på forskellige erhvervspsykologiske kerneområder.

Jeg samarbejder i dag med både private og offentlige virksomheder om udvikling inden for områder som:

 

  • Forhandling
  • Konflikthåndtering
  • Forandringsledelse
  • Teamledelse
  • Lederudvikling
  • Kommunikation
  • Feedback
  • Coaching

Anbefaling

“Jeg påskønner: Marika Tingleff’s dygtige måde at undervise på, og ekstremt gode evne til at inkludere alle i gruppen, og få alle til at vokse på det personlige plan i løbet af de i alt tre dage, kurset varede.”

– Kursusdeltager

Kontakt psykolog Marika Tingleff