Stress

Stress er en realitet på de fleste arbejdspladser i dag, store som små. Er du ramt af stress eller har du en kollega eller en medarbejder, der er i farezonen, så kan jeg hjælpe.

Jeg understøtter arbejdspladser og HR afdelinger i at udarbejde en holdbar stresspolitik og et velfungerende stressberedskab, så alle på arbejdspladsen ved, præcis hvordan I forholder jer, hvis stress rammer.

Til den stressramte

For arbejdspladsen

Anbefaling

“I 2014 blev jeg ramt af to store karriere udfordringer som betød at jeg måtte stoppe op og genoverveje min erhvervskarriere (gik ned med Stress og efterfølgende fyret). I marts 2014 gik jeg ned med stress på mit arbejde som tog pusten fuldstændigt fra mig. Det var en situation jeg ALDRIG havde forventet at jeg skulle stå i, specielt ikke med den karriere jeg havde haft, samt success jeg havde. Relativt hurtigt efter jeg trak stikket på arbejde kom jeg i et behandlings forløb hos Marika.

Når man står i situationen og er ramt af stress har man brug for professionel vejledning, som ikke er arbejdsgiveren, venner eller familie. Man har brug for folk som Marika der ved hvad det handler om. Det forløb jeg var igennem sammen med Marika, gav mig mit liv tilbage samt gjorde mig endnu mere målrettet omkring hvad jeg ville med MIT liv og værdier. Marika formådede at hjælpe mig til at finde og forstå årsagen af hvorfor jeg blev ramt af stress. Derefter fik jeg værktøjer til at undgå det kunne ske igen samt give mig øvelser til hverdagen, så jeg kunne lære at bruge disse værktøjer. De knap 12 ugers stress forløb jeg havde hos Marika, gik jeg fra at være demotiveret, nervøs, ked af det, frusteret, osv – til at finde mit gamle glade jeg frem igen. Jeg blev i denne periode også opsagt af min arbejdsgiver som gav et ekstra lag af frustration Jeg tog en ekstra måned hos Marika med karrierevejledning og landede et fantastisk job som jeg i dag sidder i med fuld arbejdes glæde. Hele min oplevelse som jeg gennemgik fra marts-oktober 2014 var en stor personlig udfordring, men Marika fik mig igennem denne svære tid.

Når folk idag spørger mig om forløbet – beretter jeg altid at jeg føler mig meget stærkere nu bla. fordi, jeg ved hvorfor jeg gik ned med stress og fik værktøjer til at håndtere det. Jeg fik heller ikke et nyt tilfældigt job – men et job som passede med mine mål og værdier som jeg sammen med Marika fik beskrevet mig frem til i karrierevejledningen. Til de virksomheder der ønsker at bruge Marika til at styrke deres virksomhed, medarbejdere, organisation eller hvad de end har brug for, sender jeg mine varmeste anbefaldinger. Til de personer som måske står i deres livs krise, job krise eller karriere udfordringer – kan jeg kun sige, lad Marika guide dig til at finde dig selv og dine ønsker.”

– Christoffer Feldt-Sørensen, Direktør

Kontakt psykolog Marika Tingleff