Coaching og Karriererådgivning

Jeg tilbyder coaching og karriererådgivning til private og erhvervskunder indenfor både karrieremæssig og personlig udvikling. Jeg mener, at vi som hele mennesker må arbejde med det hele liv for at opnå optimal trivsel, og derfor griber tingene ofte ind i hinanden.

Coaching og Karriererådgivning København

Som erfaren coach og psykolog københavn kan jeg både rumme og udfordrer dig. Jeg er uddannet psykolog med speciale i både terapi og arbejdspsykologi, og jeg har flere efter- og videreuddannelser bag mig i bl.a. Metakognitiv terapi, ACT, Livsdesign og Stresscoaching. Alle coachingforløb er individuelle, og jeg benytter mig af de værktøjer, der giver mening i netop dit udviklingsforløb – hvad end der er tale om karriere coaching eller personlig coaching.

Coaching og karriererådgivning hos mig er ikke evighedsterapi, men et målrettet forløb, der har til formål at booste din udvikling. 

Jeg tilbyder coachingforløb og karriererådgivning i København på 5 eller 10 gange med rabat, men den første samtale er altid uforpligtende of afregnes individuelt. På den måde kan du få en afklaring af om coaching hos mig vil være noget for dig. Du er også velkommen til at ringe mig op for en snak om dine behov, eller du kan læse i artiklen her.

Min coachingbaggrund

Jeg er uddannet psykolog, cand.psych.aut. fra Københavns Universitet, med speciale i klinisk psykologi/ terapi og Arbejds- og Organisationspsykologi.

Jeg er herefter Autoriseret Psykolog og har en klinisk terapeutisk uddannelse fra Universitetsklinikken ved Københavns Universitet.

Jeg er uddannet stresscoach hos Matzau Erhvervspsykologer i København.

Anbefaling

I have used Marika Tingleff as a personal coach in 2008/2009 and I highly recommend her as a coach. Through a number of coaching sessions Marika helped me to focus on the most important issues in a very complex business situation. She has a great ability to help people to see what’s really, really important – no matter if it’s regarding personal issues or hard core business challenges. She helps you to focus on your strengths and release energy which makes you capable of creating the results you want.”

– Eva Himmelstrup, Key Account Manager

Hvis du har fået stress

Jeg har specialiseret og videreuddannet mig til stress coach for at kunne coache og hjælpe stressramte.

STRESS COACHING

  • Jeg hjælper jeg dig, der er stressramt, med at komme ovenpå efter en stressperiode eller stresskollaps.

  • Jeg understøtter og overtager om nødvendigt kommunikationen med arbejdsgiveren, rådgiver om sygemelding, samt udarbejder en plan for, hvordan du bedst vender tilbage til dit  job, hvis en sygemeldingsperiode har været nødvendig.

  • Jeg vejleder også nærmeste leder samt HR på arbejdspladsen omkring den bedst mulige håndtering af situationer, hvor en medarbejder har fået stress.

Som psykolog arbejder jeg under tavshedspligt, også overfor din arbejdsgiver.

Coach København – Karriererådgivning København

Anbefaling

“I 2014 blev jeg ramt af to store karriere udfordringer som betød at jeg måtte stoppe op og genoverveje min erhvervskarriere (gik ned med Stress og efterfølgende fyret). I marts 2014 gik jeg ned med stress på mit arbejde som tog pusten fuldstændigt fra mig. Det var en situation jeg ALDRIG havde forventet at jeg skulle stå i, specielt ikke med den karrier jeg havde haft, samt success jeg havde. Relativt hurtigt efter jeg trak stikket på arbejde kom jeg i et behandlings forløb hos Marika. Når man står i situationen og er ramt af stress har man brug for professionel karriererådgivning, som ikke er arbejdsgiveren, venner eller familie. Man har brug for folk som Marika der ved hvad det handler om. Det forløb jeg var igennem sammen med Marika, gav mig mit liv tilbage samt gjorde mig endnu mere målrettet omkring hvad jeg ville med MIT liv og værdier. Marika formådede at hjælpe mig til at finde og forstå årsagen af hvorfor jeg blev ramt af stress. Derefter fik jeg værktøjer til at undgå det kunne ske igen samt give mig øvelser til hverdagen, så jeg kunne lære at bruge disse værktøjer. De knap 12 ugers stress forløb jeg havde hos Marika, gik jeg fra at være demotiveret, nervøs, ked af det, frustreret, osv – til at finde mit gamle glade jeg frem igen. Jeg blev i denne periode også opsagt af min arbejdsgiver som gav et ekstra lag af frustration Jeg tog en ekstra måned hos Marika med karrierevejledning og landede et fantastisk job som jeg idag sidder i med fuld arbejdes glæde. Hele min oplevelse som jeg gennemgik fra marts-oktober 2014 var en stor personlig udfordring, men Marika fik mig igennem denne svære tid. Når folk idag spørger mig om forløbet – beretter jeg altid at jeg føler mig meget stærkere nu bla. fordi, jeg ved hvorfor jeg gik ned med stress og fik værktøjer til at håndtere det. Jeg fik heller ikke et nyt tilfældigt job – men et job som passede med mine mål og værdier som jeg sammen med Marika fik beskrevet mig frem til i karrierevejledningen. Til de virksomheder der ønsker at bruge Marika til at styrke deres virksomhed, medarbejdere, organisation eller hvad de end har brug for, sender jeg mine varmeste anbefaldinger. Til de personer som måske står i deres livs krise, job krise eller karriere udfordringer – kan jeg kun sige, lad Marika guide dig til at finde dig selv og dine ønsker.”

– Christoffer Feldt-Sørensen, Direktør

Kontakt psykolog Marika Tingleff