Når man søger hjælp til sine egen udviklingsproces, kan det være overvældende at forsøge at finde den rette vej. Der er så mange metoder og så mange tilbud tilgængelige. Så jeg vil prøve at beskrive mit tilbud lidt nærmere ved at dele, hvad du kan forvente, hvis du kommer som klient i min coachingpraksis.

For det første, vil du få fornøjelsen af den udsigt, du kan se ovenfor. Her i de smukke, gamle baggårde i det gamle latinerkvarter midt i København, er der SÅ roligt og stille, og det er ret fantastisk, når man tænker på, at vi samtidig sidder midt i København K! Stilheden er faktisk ret vigtig, når man skal arbejde med sig selv, for du skal kunne lytte indad og fokusere på det, der er vigtigt for dig. Så de afbrydelser, vi byder velkommen, skal helst komme fra dig og helst ikke fra trafikken eller et travlt kontor på den anden side af døren. Her har vi præcis den ro, vi behøver og vi har te, kaffe, vand og chokolade. -Det er hyggeligt!

Jeg overvejer tit om jeg skal kalde det, jeg laver for “coaching” eller “terapi”.Jeg har en baggrund som uddannet psykolog fra Københavns Universitet, og jeg er faktisk specialiseret indenfor BÅDE arbejds- og Organisationspsykologi og Klinisk Psykologi, som er terapi. Så jeg kan begge dele. Jeg kalder oftest det, jeg laver for coaching, selvom jeg også har den psykoterapeutiske træning, men realiteten er, at når du arbejder med mig, så kan begge dele fylde. Det er meget almindeligt, at vi starter med udgangspunkt enten i arbejdslivet eller privatlivet, og at vi så bevæger os frem og tilbage imellem de to.

Min tilgang er, at vi er HELE MENNESKER, og at vi hverken kan efterlade arbejdet 100% bag os når vi tager hjem, eller udvikle os personligt uden at overveje hvordan vores karriere eller job passer ind i den ligning. Arbejdslivet fylder meget i din tilværelse, og derfor skal det også passe til og understøtte hvem du er som person. Når der er en ubalance dér, vil du typisk føle dig dårligt tilpas, stresset eller urolig på den ene eller den anden måde.

Det kan også være at du befinder dig et sted i tilværelsen, hvor du VIL noget i enten dit liv eller din karriere, men at du føler noget holder dig tilbage. Mange af mine klienter kommer med et ønske om udvikling, som lader vente på sig, og her er det super relevant at se på, hvilke andre livsområder end lige det karrieremæssige, der kan ligge en blokering i. Hvad holder dig tilbage? Hvor kan du rykke, mærke efter eller undersøge uudnyttet energi hos digselv? -Det finder vi ud af sammen! Jeg har udviklet en nu mange gange efterprøvet, helhedsorienteret udviklingsmodel til livsdesign, som vi kan gå frem efter sammen og finde de områder, der skal undersøges, plejes og udfordres for at netop DU når frem til at kunne rykke på de mål, du gerne vil sætte dig i livet. Om det er coaching eller terapi, vi laver undervejs, er mindre vigtigt at sætte en merkat på.

De fleste af mine klienter kommer mellem 5 og 10 gange. Nogle kommer med stress, som skal behandles målrettet, hvilket jeg også er uddannet til. Så får vi styr på det. Mange tidligere klienter vender tilbage senere ved behov og nyder godt af, at de ikke skal starte helt forfra igen, fordi jeg allerede kender deres tidligere historie. Alle får luft, bliver taget alvorligt og lyttet til. Nogle ender med at droppe det job, de kom for at forbedre deres trivsel i! Alle får nye perspektiver på deres situation. Hos mig er der ikke noget, “Hvad synes du selv?”.

-Alle er velkomne, også dig. Så giv mig et ring og kig forbi, så gir´jeg kaffen!

Varme hilsner, 

 

Marika Tingleff