Leder- og teamudvikling

Jeg har 15 års erfaring med at udvikle, tilrettelægge og eksekvere lederudvikling i form af uddannelser, kurser og workshops på alle niveauer i både offentlige og private organisationer. Kontakt mig for et uforpligtende møde om netop jeres behov.

Leder- og team udvikling

Vidste du, at 21% af alle ledere i private virksomheder og 9% af de offentlige ledere aldrig har gennemgået et udviklingsforløb med fokus på deres ledelse?

Udvikling af ledere er en investering i det gode arbejdsliv

Invester i bedre trivsel, fastholdelse af medarbejdere og udvikling af dygtige ledere, og opnå derved et forbedret employer brand.

Dårlig ledelse er den allerstørste årsag til, at dygtige medarbejdere forlader deres job, -også selvom de egentlig holder af det, de laver!

Ofte er det lederens psykologi og imprivisationsevne, der skal have et boost, og derfor er en organisationspsykologisk indsats ofte det helt rigtige!

Samarbejder I med mig omkring LEDERUDVIKLING KAN DEN HAVE MANGE FORMER som for eksempel

  • Inspirations-oplæg

  • kurser

  • temadage,

  • workshops

  • outdoor ledertræning/ teamdage

Jeg har mere end 12 års erfaring som både udvikler af og underviser på kendte uddannelsesforløb for ledere i de store konsulenthuse og jeg sammensætter sammen med jer og på baggrund af min brede erfaring med emner, værktøjer og træning i ledelsesdiscipliner, et skræddersyet forløb der møder jeres organisations behov.

Kontakt mig på tlf. +45 20 83 05 01 for et møde hvor vi kan drøfte mulighederne for et samarbejde. Læs mere om organisation- og erhvervspsykologi

Kontakt psykolog Marika Tingleff