LEADERS ZANZIBAR – Lederuddannelse på Zanzibar

Næste hold: november 2018

Toplederuddannelse i eventyrlige rammer

HVAD VIL DU MED DIT LEDERSKAB?

Leaders Zanzibar er en unik mulighed for dig, der er erfaren leder, for at fokusere på dit personlige lederskab og din karriere i en helt unik og udfordrende læringsramme i på den østafrikanske paradisø, Zanzibar. 

Har du, som rigtig mange andre erfarne ledere, i sin tid fået ledelse med i tilgift til en faglig professionel karriere?

Selvom ledelse er det, du laver hver dag, er det ikke sikkert, du har fået forholdt dig til, hvad du egentlig selv gerne vil med dit lederskab.

Karrieren lever måske sit eget liv, tiden flyver, og mange erfarne ledere oplever at de sjældent eller aldrig får taget sig tid til at fokusere på meningen med, eller retningen for den karriere, de bruger det meste af deres vågne timer på.

Intensivt lederudviklingsforløb: 

På denne unikke lederudviklingsrejse til Zanzibar er du del af en gruppe på 8-10 erfarne topledere. Forløbet faciliteres af erfarne ledelseskonsulenter under ledelse af autoriseret organisationspsykolog (cand.psych.aut) Marika Tingleff, og suppleres med indlæg af inspirational speakers undervejs. Du har mulighed for unikke oplevelser med safari og Whalesharking i forbindelse med forløbet. Det hele bruges til ledelsesudviklingsformål i et intensivt fokus på dine personlige mål og udvikle dig i din rolle som leder. 

Forløbet stiller skarpt på mening i og udvikling af dit individuelle lederskab som partnerleder, ejerleder eller erfaren topleder. Med elementer som digital detox, GoalMapping samt individuel coaching og gruppetræning i specifikke lederværktøjer, opnår du målrettet læring og udvikling i  dit lederskab, alt imens du får udvidet din horisont i en ramme, der flytter dig!

Du modtager individuel ledercoaching både før, under og efter forløbet, og kommer hjem med en målrettet fokusplan for din fremtidige karriere. Effektiv udviklingstid: 52 timer (tæller med under Advokatsamfundets efter- og videreuddannelsesramme som ledertræning for advokatpartnere).

Unik indkvartering nær stranden i Paje på Zanzibar, på det vidunderlige  luksushotel, Dhow Inn, hvor du vil have god tid til at finde roen på helt anden måde end ved traditionelle læringsforløb og lederkurser.

Billeder fra safari og swahili fishing tur…

SKAL DET VÆRE SLUT MED AT KARRIEREN STYRER DIG?

Tag selv styringen og tag med på en forrygende rejse i dit eget lederskab!

DET FÅR DU:

  • 5 dages intensiv lederudvikling for erfarne ledere, midt i og tæt på naturen i Afrika¨¨¨

  • Individuel executive coaching før, under og efter rejsen, ved autoriseret psykolog og executive coach Marika Tingleff.

  • Eksklusiv indkvartering med fuldpension på autentisk hotel på stranden i kystbyen Paje på Zanzibar (se billeder)

  • Uforlignelige netværksmuligheder i deltagergruppen, med facilitatorer og safaripersonale.

  • Mulighed for tilkøb af 3 dages  guided safari i Tanzania og/ eller to dages Whalesharking, snorklingtur fra øen Mafia.

For Advokater kan uddannelsen indberettes med de obligatoriske 54 timer til Advokatsamfundet som del af den obligatoriske efteruddannelse for autoriserede advokater under emnet Ledelse.

Afholdelser:

  • 2018 november (på dansk/ skandinavisk),

  • 2019 juli (på engelsk). 

Forløbet inkluderer  enkeltværelse, rejse, fuld forplejning og lederuddannelse. Safari og dybhavs snorkling kan tilkøbes.

Ved tilmelding tidligere end et halvt år i forvejen er der EARLY BIRD pris. Vi kan desuden tilbyde mængderabat ved flere tilmeldte fra samme firma.  Kontakt os for en pris på forløbet.

VIL DU VIDE MERE?

Du er velkommen til at ringe på +45 20 83 05 01 og få mere information om turene til Zanzibar.

Du kan osse sende os en mail på marika@orgpsyk.dk