Velkommen

Er du kvinde og imellem 45 og 65 og vil du både have hands on målrettet rådgivning og inspiration og et rum for dybere refleksion omkring den spændende livsfase, du er i, så kontakt mig for et udviklende coachingforløb.

Jeg har en særlig passion for og erfaring med coaching af kvinder i og omkring overgangsalderen, og arbejder med helhedsorienteret livsdesign for voksne kvinder, der vil have et springbræt til at få det bedste ud af deres overgangsalder. – Jeg glæder mig til også at give dig et boost!

Jeg er for tiden i gang med med at skrive min første bog, som bliver til og om kvinder i overgangsalderen, og jeg glæder mig til at inspirere og dele al min viden om psykologi, sundhed, skønhed og velvære i overgangsalderen med mange flere, end dem, jeg allerede har i personlige udviklingsforløb i min psykologpraksis.

Nyhed

SÅ er datoerne lagt fast for de næste SPA- DAGE, som denne gang løber af stabelen på det skønne Hotel Vejlefjord d. 30/10 og d. 22/11 🌸

Kontakt 

Telefon

+45 20 83 05 01

Mail

marika@orgpsyk.dk

Adresse

Teglgårdstræde 4F, 1. sal
1452 København K